Rundvlees

Rundvlees in onze vitrines is een premium product.

SELECTIE
Om dit te bereiken, besteden we eerst de grootste zorg aan het selecteren van de beste leveranciers en producenten. We zoeken naar speciale rassen. Rundvlees dat afkomstig is van langzaam groeiende dieren die hebben genoten van een natuurlijke levensstijl en een gezond dieet. Dit levert echte smaak en goed gemarmerd gewrichten

DRY-AGED
Daarnaast hebben we het vlees tussen 21 en 28 dagen (of langer) op het bot gerijpt voor extra smaak. Dit produceert een sappig, vol gearomatiseerd product voor onze klanten. Zo bieden we onze klanten een perfect stuk vlees voor op tafel.

Runderrassen

NEDERLANDSE RUNDEREN
Om het beste van het beste te krijgen en u te kunnen aanbieden, gaan wij zelf op stap! U vindt bij ons vrouwelijk rundvlees, van runderen die op de boerderij van een familie in Werkhoven rustig in de wei grazen. Zo hebben wij zicht op wat we inkopen en weten we wat we in huis hebben. Hierdoor kunnen wij de constante kwaliteit van onze producten garanderen.

BLACK ANGUS
Black Angus vlees loopt in Schotland in de vrije natuur. 

Daar is het klimaat zo dat de dieren elke dag in goed gezond en fris gras mogen grazen. De zwartgekleurde runderen geven een bijzondere meerwaarde aan ons vleesassortiment.

Breed assortiment 
Wij proberen altijd in te spelen op de nieuwe trends, zo hebben wij op het moment prachtige Toma-hawk’s of mooie stukken bavette voor op de barbecue.¬†Black Angus rib-eye

Hollands Toma-hawk

Schots-bavette