Background

Ambachtelijk vlees

U vindt bij ons diverse soorten ambachtelijk vlees. Wij werken uitsluitend met het beste van het beste. Zo kunnen wij onze exclusieve specialiteiten maken op ambachtelijke wijze en u de kwaliteit garanderen zoals u mag verwachten van een ambachtelijke slagerij.

Schots rundvlees

Black Angus is een rundveeras dat in de 19e eeuw in het oosten van Schotland is gekweekt. Wij bieden diverse producten aan, waardoor u kunt genieten van een ultieme smaakbeleving.

lees meer »

Varkensvlees

Wij verkopen in de winkel 2 soorten varkensvlees: het Gelderse varken uit Gelderland en het Iberico varken uit Spanje. Beide soorten smaken verrukkelijk!

lees meer »

Pata Negra

Pata Negra ("zwarte poot") is in de volksmond de gebruikte term voor de Spaanse Iberico ham die tot de beste rauwe hamsoorten wordt gerekend.

lees meer »

Lamsvlees

De kwaliteit van het lamsvlees ligt bij ons op een hoog niveau. Het hele jaar door hebben wij lamsvlees van een boerderij uit Nieuw-Zeeland.

lees meer »

Kalfsvlees

Kalfsvlees heeft kwaliteiten om van te watertanden. Het is mals en het heeft een fijne, zachte smaak. Bovendien heeft kalfsvlees een laag vetgehalte en een korte bereidingstijd.

lees meer »

Wild en gevogelte

Elke dag wordt er bij ons verse kip geleverd uit Nijkerk. We hebben gekozen voor een diervriendelijke kip. Daarnaast zoeken wij in het wildseizoen de beste kwaliteit wild voor u uit.

lees meer »

Rundvlees

In de winkel wordt vrouwelijk rundvlees verkocht, van runderen die op de boerderij van een familie in Werkhoven rustig in de wei grazen.

lees meer »

Vleeswaren

Elke dag bieden wij vele sooren vleeswaren, heerlijk voor op de boterham of als hapje. Vele vleeswaren komen uit eigen worstmakerij.

lees meer »Weersverwachting

T
Vandaag
12.1°C
onbewolkt
Wind: ono 2 m/sec
A
dinsdag
24°C
A
woensdag
25°C

Openingstijden

MaandagMa 08.00 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.00 t/m 13.00 uur
WoensdagWo 08.00 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.00 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.00 t/m 18.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m