big green egg catering hilversum

Barbecue catering met een ster

Graag op een restaurant waardig niveau eten? Maar vertrouwd bij u thuis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij organiseren barbecue cateringen all-in. Alles naar uw wens!

Een exclusieve barbecue catering tot in de puntjes verzorgt…..

De mooiste stukken vlees, heerlijke groentes tot frisse salades. Alle producten worden met liefde bereidt. De barbecue bestaat uit verschillende gangen. Voor de vis liefhebbers hebben we ook een ruim assortiment.

Bij aanvang verzien we de gasten met een prachtige charcuterie plank. De tafel is voorzien van diverse frisse salades, van Landwaart Culinair uit Maartensdijk. Het menu bestaat uit diverse gangen. De gerechten zijn gebonden aan het assortiment in onze winkel. Wij verzorgen de borden, bestek, servetten en ruimen na afloop de tafel af.

Zo kunt u genieten van de gasten en onze kookkunsten.

Recente barbecue cateringen

Dit zijn enkele gerechten afkomsten van de Big Green Egg. Bij een barbecue catering bestaat het menu uit minstens 6 gangen.

Gerookte tonijn steak tartaar

Gerookte steak tartaar

Licht gerookte steak tartaar van tonijn

Verse tonijn met rode pepers. Licht gerookt op de Big Green Egg. Geserveerd met een biologische balsamico.

iberico secreto staartstuk bavette

Vlees trio

Bavette, staartstuk en secreto

Bavette met zwarte peper en zeekraal. Black Angus staartstuk met peper, zout en taugé. Iberico secreto met peper, zout en haricots verts.

Lamscarre met truffelrisotto

Gegrilde lamsrack

Lamsrack met truffelrisotto

Truffelrisotto naar eigen recept, bereidt in onze keuken. Lamsrack gegrild met peper, zout en tijm.

gerookte zalm cederhout

Gerookte zalm

Verse zalm uit Urk

Zalm gerookt op Cederwood. De geur en smaak van het duurzame hout, Cederhout trek in de zalm. Dit in combinatie met dille, citroen, peper en zout geeft een heerlijke smaak beleving.

Limoncello toetje

Limoncello dessert

Uit eigen keuken

Met passie en liefde bereidt: limoncello dessert. Een verfrissend dessert, perfect na de barbecue!

tomahawk big green egg

Tomahawk

Australisch Wagyu tomahawk

Op een constante temperatuur van 150 graden, rustig garen. Bij een kern van 48 graden, nog even laten rusten. Mooi trancheren, serveren met groene asperges en parmaham.