Assortiment

Constant zijn wij als team bezig met het vernieuwen van ons assortiment. Wij willen altijd exclusief zijn en de mooiste stukken vlees in de toonbank. U kunt bij ons terecht voor de Hollandse procureur lapjes tot aan het origineel Japanse wagyu Rib-eye!
Volg ons op social media voor het uitgebreide assortiment
Op instagram en Facebook vindt u de actuele aanbiedingen en nieuwtjes

Wij staan voor vernieuwingen, kwaliteit en klant-vriendelijkheid

Van maandag tot en met zaterdag staat er een enthusiast team voor u klaar. In ons assortiment kunt u van alles vinden. Of het nou gaat om speklappen of Black angus vlees, van stokbroden tot chocolade truffels, bij ons bent u aan het juiste adres!

De slagerij is gelegen in een rustige woonwijk. Midden tussen de rijtjes woningen, vindt u onze knusse winkeltje. Sinds een paar jaar zijn wij verbouwd tot een prachtige schitterende winkel.

In de winkel vindt grote stukken vlees voor de bbq of heerlijke sudderlappen voor hachee. Ook kunt u bij ons terecht voor heerlijke kant- en klaarmaaltijden. Wij hebben een ruime traiteur afdelen met exclusieve voorgerechten tot heerlijke dessertjes.

Maaltijden

Uit eigen keuken

Sinds een aantal jaar bereiden wij ook diverse maaltijden in onze keuken. Van schotel tot stamppotten.

Beefwellington

Ook hebben het hele jaar door de klassieke beefwellington. Alleen rond de feestdagen adviseren wij u te bestellen. Onze beefwellington is gevuld met ossenhaas maar we hebben ook gevuld met sukade.

Stamppotten

In de wintermaanden hebben wij volop stamppotten in ons assortiment. Boerenkool, hutspot of zoete aardappelstamppot.

Voorgerechten

Wanneer u geen tijd heeft om een meergangendiner neer te zetten, hebben wij voor u diverse exclusieve voorgerechtjes. Steak tartaar, ossenhaas sashimi of bijvoorbeeld zalm tartaar. Wij adviseren te bellen of te mailen voor de mogelijkheden.

Vossenstraat 8
1216 AE Hilversum
Sjan@slagerij-chateaubriand.nl