Onze specialiteiten met de…

Paasdagen 2021

Voor de Paasdagen verwachten wij weer drukte in onze slagerij. Zoals elk jaar doen wij niet aan bestellingen. Dit omdat wij graag alles vers voor u afsnijden. Er zijn enkele producten die op bestelling mogen. Deze producten vindt u in de onderstaande bestellijst. Bestellen kan door middel van bellen of mailen.

– Charcuterie schaal luxe of standaard
– Vitello tonnato of Steak Tartaar
– Beef wellington

Let op! Als u een product heeft besteld, kunt u het gewoon in de winkel ophalen. Dit mag niet via de achter deur. Dit doen wij omdat, wij anders niet de corona maatregelen kunnen waarborgen. Hoe vervelend de rij ook is…. wij doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te helpen in de winkel.

Voor-gerechten

Puur vlees & pure kruiden

Klassieke Carpaccio

Een klassieke carpaccio maakt u gemakkelijk met onze dun gesneden ossenhaas. Met enkele ingrediënten maakt u in een handomdraai een echte klassieke rundercarpaccio…..
Originele met een krokante bodem

Beef Wellington

Met passie en liefde bereidt: Beef Wellington. Een echte chateau Briand (ossenhaas) met daaromheen een lekkere duxelles, parmaham en bladerdeeg. Door de traditionele bereiding is ook de onderkant van de Beef wellington super krokant.

Bereiding:
– Verwarm de oven voor op 180 graden
– Plaats de Beef Wellington op een rooster
– Steek in de Beef Wellington een kerntemperatuur meter
– Wanneer het een kern van 45 graden heeft bereikt (ongeveer 30 minuten). Haalt u de Beef Wellington uit de oven
– 5 min laten rusten
Eet smakelijk!

Exclusieve schalen

Met de mooiste hammen uit ons assortiment!

Standaard

Een standaard charcuterie schaal bestaat uit diverse exclusieve rauwe hammen. Bijvoorbeeld Truffelsalami, Pikante Chorizo, Serrano etc.
Ook is de schaal gevuld met een heerlijke carpaccio wrap.

Luxe

Een luxe charcuterie schaal bestaat uit diverse exclusieve rauwe hammen. Bijvoorbeeld Truffelsalami, Pikante Chorizo, Serrano etc.
Ook is deze schaal gevuld met olijven, zongedroogde tomaatjes, groene pesto, aioli en krijgt u er zak toastjes bij.