Midden in een woonwijk vindt u 

Slagerij Chateau Briand

Bijna 50 jaar geleden begon meneer Ettekoven zijn slagerij in de Vossenstraat. Een ware uitdaging om een klein winkeltje te starten midden in een woonwijk. 50 jaar geleden was er ook veel meer concurrentie. Maar dankzij meneer Ettekoven is de het kleine slagerij’tje een waar begrip geworden in het Gooi. 

Ons assortiment 

Exclusiviteit

Wij hebben een ruim assortiment met de meest exclusieve stukken vlees. Iberico varken, Rubia Gallega rund, Japans of Australisch Wagyu kunt u allemaal bij ons vinden. Liever noemen we het niet simpel, want ook een slavink of schnitzel kan lekker zijn op z’n tijd.  Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor de luxere stukken vlees of de heerlijke Hollandse pan klaar producten.

Uit de keuken

Maaltijden

Op gebied van kant en klaar maaltijden kunnen wij u veel bieden. Seizoens gebonden en altijd vernieuwend. Witlofschotels, broccoli schotels, aspergeschotels of lekkere salades/pasta’s. Ook hebben we een groot assortiment soepen: tomatensoep, bospaddenstoelen soep of culinaire truffelsoep. Diverse voorgerechten met vlees maar ook met vis. En om de maaltijd helemaal af te maken, hebben wij diverse gelegenheden ook culinaire luxe dessertjes! 

Vraag ons alles!

Wij proberen binnen 24 uur te antwoorden. Van maandag t/m zaterdag.