Ons assortiment

Het meest uitgebreiden assortiment vindt u bij Slagerij Chateau Briand. Wij blijven ons vernieuwen en gaan mee met de tijd. Elke dag is de toonbank weer anders gevuld. Iedere week vindt u weer nieuwe producten. Slagerij Chateau Briand is een ware belevenis!

Contact ons
Midden in een woonwijk vindt u 

Slagerij Chateau Briand

Bijna 50 jaar geleden begon meneer Ettekoven zijn slagerij in de Vossenstraat. Een ware uitdaging om een klein winkeltje te starten midden in een woonwijk. 50 jaar geleden was er ook veel meer concurrentie. Maar dankzij meneer Ettekoven is de het kleine slagerij’tje een waar begrip geworden in het Gooi. 

read more
Ons assortiment 

Exclusiviteit

Wij hebben een ruim assortiment met de meest exclusieve stukken vlees. Iberico varken, Rubia Gallega rund, Japans of Australisch Wagyu kunt u allemaal bij ons vinden. Liever noemen we het niet simpel, want ook een slavink of schnitzel kan lekker zijn op z’n tijd.  Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor de luxere stukken vlees of de heerlijke Hollandse pan klaar producten.

Uit de keuken

Maaltijden

Op gebied van kant en klaar maaltijden kunnen wij u veel bieden. Seizoens gebonden en altijd vernieuwend. Witlofschotels, broccoli schotels, aspergeschotels of lekkere salades/pasta’s. Ook hebben we een groot assortiment soepen: tomatensoep, bospaddenstoelen soep of culinaire truffelsoep. Diverse voorgerechten met vlees maar ook met vis. En om de maaltijd helemaal af te maken, hebben wij diverse gelegenheden ook culinaire luxe dessertjes! 

Feest of partij? Wij verzorgen vele BBQ cateringen op locatie!

Kom naar de winkel, bel of stuur een mail voor meer informatie. Wij reageren zo snel mogelijk. Partijen kunnen groot of klein zijn, alles valt te regelen. Luxe of lekker een broodje burger met kipsate, wij zijn van alle markten thuis. 

 Cateringen

BBQ catering

Wij verzorgen diverse soorten cateringen op locatie. Wij komen met de green erg en hebben alle materialen bij ons. De mooiste stukken vlees, en u hoeft alleen maar te genieten! Voor informatie kunt u op de onderstaande knop klikken. 

read more
Onze specialiteit

Beefwellington

Een van onze specialeiten is toch echt onze beefwellington. Doet u zelf geen moeite meer! Wij hebben de allerbeste in ook allerlei smaken. Krokant en super sappig. 

read more
Steek de bbq aan!

BBQ pakketten

Even snel een pakket nodig? Wij weten wat u nodig heeft! U hoeft alleen het budget te kiezen en u krijgt een heerlijk pakket. 

read more

Vraag ons alles!

Wij proberen binnen 24 uur te antwoorden. Van maandag t/m zaterdag.