Varkensvlees

Varkensrassen

GELDERLANDSE
De Gelderlandse varkens hebben een vrije loopruimte. Ze krijgen droogvoer te eten, wat herkenbaar is in de smaak van het vlees.
Na 5 à 6 maanden een vrije loopruimte te hebben gehad worden ze geslacht. De varkens hebben dan ongeveer een gewicht van 90 kilo. De kleur van het vlees is op deze leeftijd mooi blank en het vlees is lekker smaakvol. 

 

IBERICO
Iberico Varkensvlees. Ook verkopen wij varkensvlees van het iberico varken. De Ibérico-varkens, ook wel bekend als ‘Pata Negra’, leven hun hele leven lang in de bossen. Het vlees is mooi dooraderd met heerlijk smakelijk vet, dit komt door het natuurlijke voedsel dat de varkens binnen krijgen. 
Wij zijn trots op het feit dat wij dit mooie, exclusieve vlees mogen verkopen. Wij hebben in het assortiment onder andere, Ibérico ribs, fresca roja y blanca (verse Ibérico worsten, met rode peper of naturel), Ibérico procureur, Ibérico secreto en panceta Ibérica (pork belly).Vleeswaren en Worsten

WORSTEN
We hebben verschillende worstsoorten van hoge kwaliteit zelf gedraaid. Deze smakelijke worsten hebben een vleesgehalte van vijfentachtig procent en een smaak waarvoor klanten terug blijven komen.

We hebben op het moment:
– Waygu worstjes
– Black lavender
– Soevlaki
– Lamsworstjes
– Iberico
– Venkel Worstjes

VLEESWAREN
Van het iberico varken hebben wij ook verschillende hammen. 

Iberico Bellota– De beste rauwe ham van het varken. Bellota betekend in het spaans eikel, naar de eikels die Iberico varkens eten.

Iberico Cebo de Campo- Kwaliteits ham van het iberico varken.

Coppa di parma – Coppa di Parma is een opgerolde varkensschouder en -nek. Coppa di Parma wordt drooggepekeld en gekruid. Daarna minimaal een half jaar, op een koele en geventileerde plek, gehangen. Zo verkrijgt de Coppa di Parma zijn eigen specifieke smaak.