Workshops

Walking Dinner 'van Sicilië naar Nederland'

Een exclusieve avond met culinaire verhalen van een Siciliaanse boer en een inspirerend project van een Nederlandse stichting helemaal omlijst met de lekkerste en meest verse biologische Italiaanse producten en het beste vlees van Chateau Briand.

Farm Grillers zorgt voor een exclusieve smaakbeleving: het team bereid samen met de producten uit Sicilië en de beste stukken vlees van Chateau Briand heerlijke gerechten. Deze speciale biologische en duurzame gerechtjes zullen de hele avond geserveerd worden om het culinaire ‘Nederlandse-Italiaanse’ verhaal vertellen.  Én, voor de interactieve belevenis kunt u ook met eigen ogen zien hoe een hert wordt uitgebeend en kunt u zelf een stuk vlees hiervan klaarmaken op de barbeque!  

De Siciliaanse boer, Andrea Valenziani, zal zijn unieke verhaal vertellen over het produceren van natuurlijke, puur smaakvolle Italiaanse producten; van sinaasappels tot olijfolie en nog véél meer. Wordt geïnspireerd door de ervaringen van een jonge Italiaanse boer die innoveert vanuit zijn passie om producten te produceren die in harmonie zijn met mensen en natuur. “Onze missie is om een balans te creëren: gezondheid begint vanaf het moment van het planten van de boom, tot het plukken van de citroenen, tot het op het bord ligt bij ons thuis”. 

All inclusive dinner, drinks and fun €69,95

23 november 2018 – 17:00 Inloop – Kasteel sypesteyn

Een heerlijk 'Walking Dinner' , vers klaargemaakt geïnspireerd door de Italiaanse keuken en de mooiste stukken Chateau Briand vlees