Workshops

21 juli Workshop met smokers, ofyers, kamado's en rooktonnen

Zaterdag 21 juli geven we weer een veel belovende workshop. Dit keer op een zeer speciale maar een top locatie in Loosdrecht. Het wordt een hele speciale avond en hebben ipv wijn gekozen voor diverse soorten bier van een exclusieve brouwerij. Wat en wie is nog een verrassing. Uiteraard voor de niet bier drinkers hebben we onze vertrouwde kwaliteit wijnen. Met bier, doet me toch iets denken aan stoer en daar hebben we dan ook de avond op aangepast.
Om 16. 30 begint de fantastische avond met een heerlijke amuse. Bel of stuur een bericht naar 0614991316 om u op te geven of kom even gezellig langs in de winkel
Vele smokers, ofyers, kamado’s en rooktonnen zullen die avond gaan branden. We gaan een 5 gangen diner maken met behulp van de bbq’s. Het roken van diverse soorten vis en vlees. Het bakken van brood, pizza EN flamkuche. Het grillen van bijzondere mooie vleesdelen waar u nog niet bekend mee bent. Met behulp van de Groente tafel kunt u uw eigen Ratatouille grillen. Vervolgens een heerlijk dessert en als laatste een uitgebreid kopje koffie naar uw wens. Bij deze gerechten serveren wij diverse soorten kwaliteit bier. En voor de niet bier drinkers, heerlijke rode en witte wijnen. NESPRESSO zelf verteld u alles over de koffie. Geef u snel op, want vol is vol. Kosten voor deze avond zijn 79,50 per persoon.
We helpen je de eerste stappen zetten of vergroten je kennis tot BBQ-pro.